Sun2

Varför SUN2 solkräm?

Hud utan fukt saknar elastisitet och har därför svårt att ta upp melaninet som är det ämne som frigörs vid solning och ger dig brun hud. Därför är det viktigt att tillföra fukt till huden samtidigt som man använder sig av Aktivator eller Maximizer för att melaninet ska transporteras snabbare och till flera hudceller samtidigt som pigmenteringen förbättras. Resultatet blir en vackrare och djupare brunfärg. Man kan säga att solarieljuset och Sun2 arbetar tillsammans.

Aktivator
Ökar pigmenteringen och hjälper melaninet att verka på djupet. Du får en djup, vacker brunfärg. Används före solning.

Maximizer
Hjälper huden att få en maximal pigmentering och verkar snabbt. Används före solning på redan solad hud.

Efter-solning-lotion
Hjälper huden att behålla den vackra brunfärgen längre samt ger huden extra elastisitet. Används efter solning.

Supertan

Amerikanska solkrämer med riklig formula

Choco Rasperry
Cocoa- och shea butter som gör huden chokladbrun. Innehåller också bl a E-vitamin som gör huden elastisk och silkeslen. Passar alla hudtyper.

[/one_half]

[one_half_last]

Dark Sauna

Innehåller bronzers samt koffein som ger en värmande ”Thermoeffect” som trimmar huden och ger en djupt intensiv brunfärg. Passar alla hudtyper.

Frosted Banana
Innehåller accelerator och hampa örtextrakt som ger en fin brunfärg - bra kräm att använda när du ska bygga upp din brunfärg.

Papaya & Pomgranate
Med två acceleratorer, tre bronzers samt Tingle (kittlande effekt) får uppnår du en extra djup brunfärg med lång hållbarhet. För personer med mörk eller mycket solad hudton.

Peaches & Coconut
Med bronzer och accelerator som ger ett omedelbart solningsresultat samt förlänger den bruna färgen. Passar osolad hud.

Pineapple & Mango
Två acceleratorer, tre bronzers samt anti-aging-formula som ger extremt mycket färg och ett fantastiskt solresultat. Passar personer med solad hud som vill ha maximalt resultat utan att ge avkall på anti-age-egenskaper.

Sugary Vanilla
Har en lätt skimrande formel, tre acceleratorer och hampa som ger din hud mer färg med lång hållbarhet. Passar lätt solad hud samt brun hudtyp.