BrilliantSmile

tandkoll

 

Salong Reborn

Vasa sol har ett samarbete med salong reborn som gör alla tandblekningar. För att boka tid kan ni gå in på www.salongreborn.se och fylla i deras kontaktformulär eller ringa telefon 031- 13 22 13

Vita Tänder Genom Tandblekning

Alla vill ha ett vackert leende. Vi reagerar alla positivt när vi möter en med- människa med bländande vita tänder, det är som ett bevis på god hälsa och fräschör.Men långt ifrån alla har vita tänder naturligt. För en del av oss har vitheten minskat på naturlig väg med åren. Andra har faktiskt mindre vita tänder från början. Ytterligare en del har fått missfärgade tänder p.g.a. yttre orsaker som medicinering och kosthållning. Kaffe och rökning är här vanliga orsaker.

Tydlig effekt

Men nu kan de flesta av oss kraftigt förbättra färgen på våra tänder genom en säker, snabb och kostnadseffektiv metod. Endast ett behandlingstillfälle på ca 60 minuter behövs för mångårig effekt med tydligt märkbart vitare tänder!

Specialutbildad personal

BrilliantSmile ger – förutom vitare tänder – högra självkänsla och bättre självtillfredsställelse genom ett vackert leende. De kliniker som arbetar med BrilliantSmile har samtliga genomgått en specialutbildning och är certifierade för att endast få använda vår kontrollerade utrustning och preparat. Varje BrilliantSmile-klinik har alltid minst en legitimerad tandläkare bakom sig för rådgivning och samtal kring varje enskild patient om så behövs. Ofta är det även tandläkarkliniker som utför behandlingarna.

Enkel smärtfri behandling

Själva behandlingen är automatiserad. Patienter som genomgår en behandling med BrilliantSmile-metoden behöver normalt inte återkomma för upprepade behandlingar. BrilliantSmile-metoden är helt smärtfri då vi använder oss av marknadsledande, milda preparat i kombination med välbalanserat plasmaljus. Samtliga tänder behandlas under tre 20-minuters-perioder vid ett och samma behandlingstillfälle.